lauantai 10. syyskuuta 2016

Rippikakuksi prinsessakakkua

Rakkaan ystäväni tytär pääsi kesällä ripille. Tämän neitokaisen suosikki täytekakuista on prinsessakakku, koska siinä on sitä ihanaa kermähöttöä. Kuorrute on sokerimassaa.
Kakun persikkainen väri sopii hyvin yhteen rippitytön juhlamekon sävyyn.










Prinsessakakun kumpu tehdään diplomaattikreemillä.

Diplomaattikreemi

2 dl vettä
3/4 dl vaniljakreemijauhetta
5 dl vispikermaa

Lisää vaniljakreemijauhe kylmään veteen ja vatkaa kunnolla 3-5 minuutin ajan.
Anna seoksen saostua 5 min ajan.
Vaahdota kerma ja sekoita siihen saostunut vaniljakreemi.
Jos seos jää löysäksi lisää siihen hieman vaniljakreemijauhetta ja odota hetki.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti