tiistai 1. lokakuuta 2013

Voileipäkakku, kinkku

Tämä kinkkuvoileipäkakku on tehty hyla/vähälaktoosittomana.
Täytekerroksia on 4kpl (2 per täyte) ja ison paahtoleivän paloja 6kpl per kerros (reunat poistettuna).
Tuorejuustojen tarjonta kaupassa laajenee koko ajan ja erilaisia yhdistelmiä kannattaa kokeilla oman maun mukaan.
Kakku on kostutettu hieman vedellä laimennetulla lihaliemellä.



Tämän kakun ohje

1pss isoa ruispaahtoleipää
1pss isoa vehnäpaatoleipää

täyte 1. (silppua ja sekoita)
400g kinkkukuutioita
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g maustettua tuorejuustoa (tässä aurinkokuivattu tomaatti)
150g creme fraishea
1 maustekurkku
ruohosipulia
mustapippuria


täyte 2. (silppua ja sekoita)
1 punainen paprika
200g tuorekurkkua
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g maustettua tuorejuustoa (tässä ruohosipuli)
300g creme fraishea
mustapippuria
suolaa

kuorrute
400g maustamatonta tuorejuustoa
150g creme fraishea

koristeet
kinkkusiivuja
jääsalaattia
kirsikkatomaatteja
kurkkua
juustoraastetta
ruohosipulisilppua






 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti