sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Helppo minestronekeitto

Arkiruuan pitää olla kätevää ja nopeaa valmistaa. Tämä minestronekeitto on Pirkan reseptejä, vähän tuunattuna tosin (itse mm. jätän valkosipulin pois kun vatsa ei kestä).

1 l vettä
1 lihaliemikuutio
1 tlk tomaattimurskaa (esim. yrttimaustettu)
2 dl pastaa
1 pss keittovihanneksia (pakaste)
1 pss herne-maissi-paprikaa (pakaste)
200g Pirkka savusaunakinkkua tai -kalkkunaa viipaleina
0,5 tl kuivattua basilikaa
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
ripaus sokeria

Kuumenna kattilassa vesi ja lihaliemikuutio. Lisää kiehuvaan lihaliemeen tomaattimurska ja pasta. Anna kypsyä viitisen minuuttia.
Kaada mukaan pakastevihannekset ja suikaloitu kinkku tai kalkkuna. Mausta pippurilla, suolalla ja sokerilla. Maista!
Anna kiehua miedolla lämmöllä vielä noin viisi minuuttia, eli kunnes pasta on kypsää.

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti