Leivät kruunaa marinoitunut punasipuli, joka valmistetaan ensin.
punasipulia
öljyä/voita
balsamiviinietikkaa (yhteen sipuliin ehkä 1 rkl)
hunajaa (yhteen sipuliin ehkä 1 rkl)
suolaa
ruisleipää
Philadelphia tuorejuustoa tai voita/margriinia maun mukaan
jääsalaattia
kylmäsavulohta
Viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi tai suikaleiksi ja paista öljyssä/voissa muutama minuutti.
Kun sipulit alkavat pehmenemään lisää joukkoon suola, loraus
balsamiviinietikkaa ja hunajaa.
Voitele leipäsiivu Philadelphia-tuorejuustolla tai voilla/margariinilla, päälle rapeaa
jääsalaattia, ohuita siivuja kylmäsavulohta sekä
sipulihöystöä.
Helppo ja herkullinen leipä. Ruisleipänä voi käyttää omaa suosikkiaan, itse käytän omaa leipää.
Sopii varmasti myös juhliin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti