tiistai 6. lokakuuta 2015

My Little Pony "Pinkie pie" kakku

Suloinen kahdeksan vuotias Jade tyttönen pohti ankarasti syntymäpäiviensä kaverijuhlissa tarjottavan kakun aihetta. Olisiko se ihana Frozenin Elsa vaiko sittenkin My Little Ponyn Pinkie pie?
Tuohon poniin päädyttiin ja juuri tähän pinkki versioon koska se sankarin mukaan on samanlainen hassuttelija kuin hän itse.
Pinkie Pie on koko nimeltään Pinkamena Diane Pie. Pinkie Pie on luonteeltaan hauska, iloinen ja innokas. Hän hymyilee lähes aina ja pitää paljon juhlista, yllätyksistä ja herkuista. Pinkki harja on lähes aina sekaisin.
Söpöysmerkki oli erityisen tärkeää huomata ja laittaa se oikea - Pinkie piellä se on kolmen ilmapallon ryhmä (yksi keltainen ja kaksi sinistä).
Että sellaisia yksityiskohtia tästä tyttöjen suosikista tämän projektin yhteydessä tuli opittua.Tämä kakku on gluteeniton ja maidoton. Täytteenä on mangotäyte (mangososetta+maidotonta vaniljakastiketta+sokeria+liivatetta) ja mansikka+vaniljatäyte (sokeroituja mansikoita, joiden päällä liivatteella hyydytettävää maidotonta vaniljakastiketta).


Syntymäpäiväsankari oli kovin iloinen kakusta ja se oli kuulemma juuri sellainen kuin pitikin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti