tiistai 1. lokakuuta 2013

Voileipäkakku, lohi

Tein ystäväni äidin syntymäpäiville kaksi voileipäkakkua ja mansikkakakun.
Lohivoileipäkakussa täytevälejä on 4kpl (2 väliä per täyte) ja leipänä isoa paahtoleipää 6 palaa per kerros (reunat poistettuna).


Tämän voileipäkakun ohje

1pss isoa ruispaahtoleipää
1pss isoa vehnäpaatoleipää

täyte 1. (silppua ja sekoita)
400g lämminsavulohta
400g maustamatonta tuorejuustoa
200g maustettua tuorejuustoa (tässä ruohosipuli)
200g creme fraishea
tuoretta tilliä
suolaa
valkopippuria

täyte 2. (silppua ja sekoita)
2 kpl kovaksi keitettyä kananmunaa
1 prk raejuustoa
100g maustamatonta tuorejuustoa
200g creme fraishea
150g kylmäsavulohta
50g juoksevaa margariinia
tuoretta tilliä
suolaa
valkopippuria

kuorrute
400g maustamatonta tuorejuustoa
150g creme fraishea

koristelu
150g kylmäsavulohta
luomu sitruuna
punasipuli
herneenversoja







1 kommentti:

  1. Hei, olisin halunnut tietää, monenko hengen kakku on ja millaiseen astiaan taideteos kootaan, entä kostutus, eikö ollenkaan?

    VastaaPoista