tiistai 26. kesäkuuta 2018

Kinuskikakku

Työkaverini halusi tarjota tiimilleen 30 vuotis synttäreiden kunniaksi omaa lemppariaan eli kinuskikakkua.
Itse en ole kinuskikakkuja juurikaan tehnyt ja kinuskin keittäminen jonkin verran jännitti. Tein kinuskin laktoosittomasta kermasta ja ihan täysin nappiin ei koostumus omasta mielestäni mennyt, vaikkakin kakku oli oikein hyvän makuista ja teki kauppansa viimeistä pisaraa myöden.


Täytekakun pohja on sienikakkupohja.
Täytteitä en muista mitä olivat, kakun tekemisestä kun on jo puolitoista vuotta.
Kinuskissa on 2dl vispikermaa, 1 dl hienoa sokeria ja 1 dl fariinisokeria, joita keitetään miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia välillä sekoittaen. Lopuksi lisätään nokare voita.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti