Täytekerroksia
on 4kpl (2 per täyte) ja ison paahtoleivän paloja 6kpl per kerros (reunat
poistettuna).
Tuorejuustojen tarjonta
kaupassa laajenee koko ajan ja erilaisia yhdistelmiä kannattaa kokeilla oman maun
mukaan.
Kakku on kostutettu hieman vedellä laimennetulla lihaliemellä.
Tämän kakun ohje
1pss isoa ruispaahtoleipää
1pss isoa vehnäpaatoleipää
täyte 1. (silppua ja sekoita)
400g kinkkukuutioita
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g maustettua tuorejuustoa (tässä aurinkokuivattu tomaatti)
150g creme fraishea
1 maustekurkku
ruohosipulia
mustapippuria
täyte 2. (silppua ja sekoita)
1 punainen paprika
200g tuorekurkkua
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g maustettua tuorejuustoa (tässä ruohosipuli)
300g creme fraishea
mustapippuria
suolaa
kuorrute
400g maustamatonta tuorejuustoa
150g creme fraishea
koristeet
kinkkusiivuja
jääsalaattia
kirsikkatomaatteja
kurkkua
juustoraastetta
ruohosipulisilppua
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti