Sain vinkkiä, että tämä on hyvä gluteenittoman pannarin resepti, mutta tämä onkin ihan järjettömän hyvää!!!! Tein pannaria yökylä -vieraittemme ruoka-aineallergioiden johdosta myös maidottomaksi kauramaidolla. Pannari tuli syötyä sellaisella vauhdilla, että en blogipäivitystä varten ehtinyt edes kuvia ottamaan ja niinpä - oi voi, jouduin tekemään uuden satsin.
7 dl maitoa tai kauramaitoa
3 kananmunaa
4 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
1,5 dl sokeria
1 dl puhdas kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
100 g margariinia
päälle: sokeria
Sekoita kaikki aineet keskenään. Kaada leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa puoli tuntia.
Ripottele valmiin pannarin päälle hienoa sokeria ja odottele pannarin jäähtymistä.
Kaurahiutaleet voi jättää pois jos ne eivät sovi ruokavalioon. Niitä ei tällöin myösään tarvitse korvata lisäjauhoilla tms.
Suosittelen kokeilemaan!
Tämä pannari on kyllä maailman paras, suosittelen muitakin kokeilemaan.
VastaaPoistaLoistava ohje! Itse oon jättäny kaurahiutaleet pois ja lisänny esim. banaania tai puolukkaa. Ihanaa!
VastaaPoistatodella hyvää ja helppo tehdä -kiitos
VastaaPoistaNam! Pakko kokeilla!��
VastaaPoistaAivan huikee!!
VastaaPoistaTulipa ihanaa! Kerrankin jotain perinteistä hyvä g ja m. :) Kiitos!
VastaaPoistaTodella hyvä pannari.Kiitos reseptistä.
VastaaPoistaIhan loistava pannukakku!!! Ehdottomasti jatkoon.
VastaaPoista