sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Hurjan hyvä gluteeniton pannukakku (myös maidoton)

Sain vinkkiä, että tämä on hyvä gluteenittoman pannarin resepti, mutta tämä onkin ihan järjettömän hyvää!!!! Tein pannaria yökylä -vieraittemme ruoka-aineallergioiden johdosta myös maidottomaksi kauramaidolla. Pannari tuli syötyä sellaisella vauhdilla, että en blogipäivitystä varten ehtinyt edes kuvia ottamaan ja niinpä - oi voi, jouduin tekemään uuden satsin.


7 dl maitoa tai kauramaitoa
3 kananmunaa
4 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
1,5 dl sokeria
1 dl puhdas kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
100 g margariinia
päälle: sokeria

Sekoita kaikki aineet keskenään. Kaada leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa puoli tuntia.
Ripottele valmiin pannarin päälle hienoa sokeria ja odottele pannarin jäähtymistä.

Kaurahiutaleet voi jättää pois jos ne eivät sovi ruokavalioon. Niitä ei tällöin myösään tarvitse korvata lisäjauhoilla tms.



Suosittelen kokeilemaan!

8 kommenttia:

  1. Tämä pannari on kyllä maailman paras, suosittelen muitakin kokeilemaan.

    VastaaPoista
  2. Loistava ohje! Itse oon jättäny kaurahiutaleet pois ja lisänny esim. banaania tai puolukkaa. Ihanaa!

    VastaaPoista
  3. todella hyvää ja helppo tehdä -kiitos

    VastaaPoista
  4. Nam! Pakko kokeilla!��

    VastaaPoista
  5. Tulipa ihanaa! Kerrankin jotain perinteistä hyvä g ja m. :) Kiitos!

    VastaaPoista
  6. Todella hyvä pannari.Kiitos reseptistä.

    VastaaPoista
  7. Ihan loistava pannukakku!!! Ehdottomasti jatkoon.

    VastaaPoista